ОСТАННІ НОВИНИ

«Підприємцям «Привокзального» потрібно починати зміни із самих себе» - голова райадміністрації

|

Голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор переконаний, що якісні зміни на ринку «Привокзальний» торговці повинні починати із самих себе. А будь-які конфліктні ситуації слід вирішувати виключно правовим методом.

«Увесь цей хаос і проблеми починаються «знизу», – розповів він кореспонденту «Вголос». – Підприємці на ринку повинні починати зміни самі із себе. Коли торгують печінкою на вулиці, і рибою у теплу пору року, вона стоїть на сонці цілий день, а потім її кидають у морозилку – це не правильно». Руслан Кандибор зазначив, що він – за прозорі стосунки між торговцями та адміністрацією. Та узгоджені тарифи на торгівлю. Для цього посадовець пропонує представникам усіх груп підприємців ринку спільно із керівництвом брати участь у врегулюванні господарських питань.

Сьогодні торговці «Привокзального» зустрілися із представниками керівництва ринку у приміщенні Франківської райадміністрації. Із міської влади на перемовинах були присутні голова Франківського району Руслан Кандибор та директор міського департаменту економічної політики Ірина Кулинич. Чиновник закликала підприємців створити разом із адміністрацією ринку наглядову раду, яка б спільно і вирішувала усі проблемні питання. Зокрема, чітко узгодити тарифи на оренду та торгівлю. Торговці погодилися розблокувати адміністративне приміщення та сідати за «круглий стіл» перемовин.

Нагадаємо, 26 лютого о 9:30 адміністративні приміщення ринку «Привокзальний» захопили представники Львівської обласної асоціації Вільних профспілок та руху «Автономний опір». За фактом захоплення та блокування ринку «Привокзальний» прокуратура Франківського району міста Львова порушила кримінальну справу. До слова, у понеділок, 3 березня, невідомі захопили адміністрацію ринку «Торпедо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *