Міліція шукає чоловіка, який розмахував автоматом у центрі Львова

|

Патрульний наряд міліції разом з представниками Самооборони, під час охорони громадського порядку у центральній частині Львова, 28 лютого близько 4 години ранку, отримали інформацію про те, що на проспекті Шевченка виник конфлікт між громадянами. Зі слів очевидців, один із учасників конфлікту мав при собі автомат.

 Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

«Коли спільний патруль прибув на місце події, власник зброї сів у автомобіль «Лексус» і почав втікати. У співпраці з силами Самооборони, працівники міліції організували переслідування втікача, проте затримати його не вдалось» – повідомив начальник Галицького райвідділу міліції міста Львова полковник міліції Іван Іваночко.

Виїздом слідчо-оперативної групи, з місця події було вилучено два патрони калібру 5,45 мм.

Згодом, близько восьмої години ранку у Галицький райвідділ міліції надійшло повідомлення від лікарів травмпункту № 3 про те, що до них за медичною допомогою звернувся 33-річний львів’янин, у якого діагностували струс головного мозку та алкогольне сп’яніння. Потерпілий повідомив, що 28 лютого близько 4 години ранку на проспекті Шевченка невідома особа нанесла йому тілесні ушкодження, завдавши удару прикладом автомата. Після надання медичної допомоги, громадянин був відпущений додому.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *