ОСТАННІ НОВИНИ

50 тис грн студенти УБС НБУ перерахували на допомогу пораненим активістам

|

50 тис грн студенти Університету банківської справи НБУ перерахували на рахунки двом потерпілим під час сутичок 20 лютого на Майдані (по 25 тис кожному) – сотнику Народної самооборони Сагуйченку Євгену та активісту Василю Галамаю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УБС НБУ.

Обидвоє отримали важкі травми внаслідок вогнепальних поранень та потребують дороговартісних операцій та тривалої реабілітації. Кошти виділені з рахунку студентського профкому, де зокрема йшов збір грошей на благодійний проект «Шевченко live».

«Назва нашого проекту дуже символічна, адже активісти Майдану стали свідченням того, що Шевченко live», – ділиться голова студентської координаційної ради Надія Панкратова. – «Важливість слів Шевченка проявляється у часи найбільших випробувань України. Саме з його мудрості люди черпали підтримку у боротьбі за кращу долю країни. Шевченко став лідером Майдану, його натхненником та моральним авторитетом. Зрештою, Майдан втілив пророчі слова Шевченка «..вставайте, кайдани порвіте і вражою злою кров’ю волю окропіте».

Студенти Університету вірять, що українці врешті здійснять мрію Шевченка про успішну та процвітаючу Україну і герої, які загинули і які вижили, будуть запорукою цього. Українці повинні бути вдячними не лише Небесній сотні, а й тим, хто потерпів та залишився живим. Кожен хто врятувався, має жити, і відчувати нашу вдячність та підтримку.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *