ОСТАННІ НОВИНИ

Польські реанімобілі продовжують забирати постраждалих активістів

|

Через українсько-польський кордон продовжують курсувати автомобілі невідкладної медичної допомоги польських медиків з постраждалими під час  силового протистояння у Києві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Протягом вчорашньої доби в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині,  прикордонники Мостиського загону, у пріоритетному порядку та за  спрощеною процедурою, оформили вісім чоловік та три автомобілі швидкої.

 

Оформлення громадян здійснювалось за наявними паспортними документами для виїзду за кордон, внутрішніми паспортами України та, через відсутність таких, завіреними довідками органів місцевої влади.

Також за вчорашній день в Україну пропущено три вантажі з «гуманітарною допомогою» – медичними препаратами для постраждалих громадян.

Нагадаємо, що на підставі статті 8 Закону України «Про прикордонний контроль», керівництвом прикордонної служби прийнято рішення про оформлення поранених громадян у пріоритетному порядку та за  спрощеною процедурою, в тому числі і за відсутністю у них паспортних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *