ОСТАННІ НОВИНИ

Куди подінуть зайві медикаменти, передбачені пораненим активістам

|

Настоятель Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла о. Степан Сус, о. Тарас, о. Роман Лагіш ЧНІ, МГО Студентське Братство Львівщини, Комітет підприємців Львівщини, управління охорони здоров’я та управління соціального захисту Львова повідомляють громаду міста про координацію всіх дій щодо допомоги постраждалим на Майдані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Студентського Братства Львівщини.

«Ми складаємо і постійно оновлюємо списки поранених, які проходять лікування у львівських та київських лікарнях. Налагоджено роботу волонтерів, які відвідують потерпілих та отримують інформацію про їхні потреби. Повідомляємо, що на даний момент хворі забезпечені усім необхідним. Щиро дякуємо людям доброї волі за принесені до храму св. ап. Петра і Павла ліки – частину з них використали для надання невідкладної допомоги на Майдані в Києві, решта стали основою лікування поранених у медичних закладах Львова. Ліки, що залишились, передадуть малозабезпеченим та потребуючим хворим у шпиталях міста», – йдеться в повідомленні.

Осіб, які проходили лікування з 19 січня по 19 лютого 2014 р. у Львові, просять звернутись до лікарняних закладів для уточнення медичної документації.

«Ми дбаємо, щоби ваша фінансова підтримка надходила тим, хто її справді потребує. Тому нагадуємо: збір коштів для надання адресної допомоги сім’ям загиблих і реабілітації поранених проводиться в інформаційному центрі Гарнізонного храму Петра і Павла (вул. Театральна, 11).

Банківські рахунки для переказу коштів повідомимо найближчим часом», – зазначає Студентське Братство.

Для координації та оптимізації надання медичної допомоги потерпілим на Майдані просимо звертатись за телефонами: (096) 435 88 53 (Студентське Братство Львівщини); (032) 297 59 11 (Гаряча лінія міста).

Запрошуємо до співпраці благочинні фонди та громадські ініціативи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *