На кордоні затримали чоловіка з підробленим паспортом

|

Учора, прикордонники Мостиського загону затримали громадянина Республіки Молдова, який намагався перетнути українсько-польський кордон за підробленим паспортом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

37-річний чоловік, прямував легковим авто в якості пасажира через пункт пропуску «Шегині» та пред’явив прикордонному наряду паспорт громадянина Румунії. Проте, під час здійснення стандартної перевірки поданих на паспортний контроль документів, виникли сумніви щодо їх дійсності. Підозри підтвердилися, адже у ході технічного дослідження паспортного документу охоронці кордону з’ясували, що він не відповідає встановленому взірцю та частково підроблений. В ході фільтраційних заходів було встановлено, що пасажир є громадянином Молдови, а румунський паспорт він в дійсності придбав за 150 євро.

Чоловіка затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи і з’ясування обставин правопорушення на термін до трьох діб і поміщено в ПТТ Мостиського прикордонного загону.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *