Львів`яни з міліцією боролись з шахраями та виявили небезпечний предмет

|

Місто Львів продовжують патрулювати мобільні групи. Долучаються до патрулів і працівники міліції та ДАІ. Створені спеціальні патрульні авто- та велогрупи. Як зазначають у координаційному штабі, загалом ніч у Львові пройшла спокійно. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

У Личаківському районі на маршрути виходили 115 людей, виїжджали 2 автопатрулі і 3 велопатрулі по 5 осіб. Крім того працювали 25 міліціонерів та мобільна група патрульної-постової служби. Чергувала оперативно-слідча група.

«Звертаємось до мешканців, щоб були обережніші, бо почастішали випадки шахрайства. Зокрема, за цю ніч сталось 3 таких випадки на вул. Верхратського та Медової Печери. У цілому ніч була спокійнішою за попередню», – розповів голова Личаківської РА Іван Лозинський.

У Шевченківському районі піший патруль налічував близько 155 осіб, з них 32 – працівники міліції. Крім того, на маршрути виїжджали 7 автогруп та 12 велогруп. У райвідділі міліції чергувала оперативно-слідча група. Як зазначив голова Шевченківської РА Олександр Удовенко, ніч пройшла спокійно без нестандартних ситуацій.

Голова Сихівської РА Ірина Маруняк розповіла, що вночі у районі патрулювали 145 осіб, з них 32 – міліціонери, а також 3 представники патрульно-постової служби. Крім того, виїжджали 17 автогруп та 10 велопатрулів. Також у райвідділі чергували 10 представників оперативно-слідчої групи.

«Цієї ночі сталося одне ДТП, інформацію передано в ДАІ. Також було затримано осіб у стані алкогольного сп’яніння. Загалом ніч пройшла спокійно», – говорить Ірина Маруняк.

«Вночі у Галицькому районі до патрулювання було залучено 180 людей, 7 автомобілів. Також працювало 3 велопатрулі (15 осіб). Долучались працівники міліції. Загалом зафіксовано дві скарги на продаж алкоголю вночі. з продавцями провели профілактичну роботу. Будемо перевіряти ці установи сьогодні», – розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької районної адміністрації.

«За ніч у Залізничному районі правопорушень не виявлено. На вулиці Курмановича було знайдено невідомий предмет, схожий на вибуховий пристрій, на місці працюють спеціалісти. Загалом вночі район патрулювало 115 активістів, 31 працівник міліції, у велопатрулюванні взяли участь 15 людей, також було 8 автомобільних груп. Окрім цього до спільного патрулювання з працівниками ДАІ було залучено 16 активістів, на в’їзді в місто, на вулицях Кульпарківська та Городоцька стоять 2 блокпости»,- зазначила Ірина Гримак, голова Залізничної районної адміністрації.

«Ситуація у Франківському районі спокійна, до нічного патрулювання було залучено 84 активісти, 72 працівники міліції, 57 автопатрулів, 3 машини ДАІ та 4 велопатрульних груп по 5 людей кожна»,- повідомили у Франківській районній адміністрації.

Довідка

Номери телефонів штабів у районних адміністраціях:

Галицька РА – штаб району 098-862-25-29

Личаківська РА – черговий приймальні 032-254-62-06

Сихівська РА – черговий приймальні 032-254-64-02

Франківська РА – черговий приймальні 032-237-33-32

Шевченківська РА – черговий приймальні 032-252-17-67

Залізнична РА – черговий приймальні 032-295-82-40

Фото: ZIK 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *