ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни пропонують поставити на вул. Стефаника пам’ятник Небесній сотні

|

Громадська організація «СПАС» скерувала на ім’я міського голови Львова лист з пропозицією встановити у місті пам’ятник героя Небесної сотні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі організації.

Члени громадської організації пропонують встановити пам’ятник на вільній площі, що знаходиться на вул. Стефаника під парком «Цитадель». Також вони зазначили, що готові взяти участь у зібрані коштів для виготовлення та встановлення пам’ятника, тож просять їхню пропозицію розглянути найближчим часом.

«Враховуючи те, що Львів розвивається диспропорційно, ми вирішили що пам’ятник героям «Небесної сотні» має бути встановленим саме в центральній частині міста. І на вулиці Стефаника є вільне місце. Сьогодні там проводить свій вільний час молодь на лавочках із пляшкою пива, а завтра ми побачимо там квіти та українських патріотів.

Для активістів ГО «СПАС» дуже важливо належно вшанувати героїзм наших співвітчизників. Оскільки всі наші активісти перебували в козацькій сотні при Правому секторі.

 

Якщо порушене нами питання вирішиться позитивно, а особисто не бачу моральних підстав Львівській міській раді нам відмовити, то ми готові і провести збори коштів на виготовлення та встановлення пам’ятнику. А внесок кожного громадянина та підприємця оприлюднити в ЗМІ», – прокоментував заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Фото: Фейсбук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *