ОСТАННІ НОВИНИ

П’яниця на «Жигулях» в’їхав у припарковане авто

|

Біля села Сокільники в Пустомитівському районі п’яний водій «Жигулів» врізався у припаркований «Ford». Автопригода відбулась учора, 23 лютого, о 2-й годині ночі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області

За попередніми даними, водій «Жигулів», 27-річний мешканець Пустомитівського району, керуючи авто у стані алкогольного сп’яніння, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та в’їхав у припаркований автомобіль «Ford».

Як наслідок, травмувалися двоє людей. Це водій «Жигулів» та 23-річний львів’янин, який був пасажиром цього авто. У водія діагностували забійну рану лоба, множинні синці обличчя, а у пасажира – численні різані рани лиця. Після надання необхідної допомоги, постраждалих відпустили додому.

ДАІ закликає автомобілістів бути відповідальними, дисциплінованими та не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Нагадуємо, відповідно до ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за керування транспортним засобом у нетверезому стані для водіїв передбачений штраф від 3400 до 5950 гривень або позбавлення права керування авто на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від 7 до 10 діб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *