ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повернула 116 людям понад 4 млн грн. зарплатні

|

На державному підприємстві оборонного комплексу у Львові, 116 працівникам виплачено понад 4,2 млн грн заборгованості із заробітної плати. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері упродовж двох років добилася зменшення майже вдвічі заборгованості із заробітної плати на державному підприємстві «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут».

Завдяки діяльності прокуратури були виявлені порушення, здійснено прокурорське реагування та представництво інтересів працівників підприємства у суді, скоординовано діяльність органу управління – державного  концерну «Укроборонпром» та контролюючих органів.

Як повідомив начальник відділу захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Західного регіону України Євген Гладій, за результатами комплексу вжитих прокуратурою заходів лише у лютому 2014 року працівникам виплачено понад 4,2 млн грн.

Прокуратура продовжує роботу щодо захисту конституційних прав працівників підприємства.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *