ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час нічного патрулювання дві жінки затримали автозлодія

|

Ніч у Львові пройшла спокійно. До патрулювання вулиць було залучено майже 2 тис осіб, з який більше 170 працівників міліції, а також понад 150 автомобілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ніч у Залізничному районі пройшла спокійно. Було зафіксовано лише один напад зловмисника на таксиста зі спробою грабежу. Його затримали.

Загалом до патрулювання вулиць вночі було залучено 278 людей, 36 машин, 25 правоохоронців за 12 маршрутами. На день кількість маршрутів скорочуємо до 5. Зараз працює 25 людей», – розповіла Ірина Гримак, голова Залізничної районної адміністрації.

У Галицькому районі станом на 6.00 год ранку до патрулювання було залучено 212 людей РА, 26 працівників міліції та 18 автомобілів.

«На вул. Богомольця була спроба обікрасти машину (кут вул. Франка – Пекарська). Загалом вночі чергувало 252 людини (8 маршрутів), 17 груп, в групах було 25 правоохоронців, 10 авто. Також 1 машина працює в цілодобовому режимі», – розповів Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

«Була одна підтверджена ситуація продажу алкоголю на вул. Шевченка. Працювало 20 піших груп, 11 мобільних, велопатруль. Також працювали групи Самооборони, група громадського формування «Галка-Січ» і 30 представників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності», – розповів Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

Як поінформувала голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, під час нічного патрулювання на Сихові спіймали автомобільного злодія. 

«Злодія зловили дві жінки, вони зателефонували до нас. Туди відразу скерували оперативну групу. Затриманим виявився ром, який викрадав з автомобілів магнітофони, відеореєстратори», – розповіла Ірина Маруняк.

Загалом вночі у Сихівському районі до патрулювання було залучено 250 мешканців, 28 працівників міліції, 32 автомобілі.

У Франківському районі вночі була спроба проникнення в інтерактивний клуб. Загалом, на території району вночі патрулювало 237 піших осіб, 54 автомобілі, 8 велосипедистів, 52 міліціонери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *