ОСТАННІ НОВИНИ

Сепаратизм чи будь-які розмови про роз’єднання в Україні не пройдуть – мер Львова

|

Деякі антиукраїнські сили і українські політики, які на них працюють, хотіли би сценарію громадянської війни. Цього не буде. Українці єдині. Таке переконання висловив під час брифінгу для журналістів міський голова Львова Андрій Садовий, поінформували Львівський портал у прес-службі мерії.

«Сьогодні дуже важливо, щоб ми мали холодний та тверезий розум. Ситуація в країні надзвичайно складна, вона змінюється кожну годину. Від кожного залежить дуже багато для того, щоб в Україні люди розуміли важливість існування держави в першу чергу. Щоб всі наші дії були спрямовані на єдину державу.

Деякі антиукраїнські сили і українські політики, які на них працюють, хотіли би сценарію громадянської війни. Цього не буде. Українці єдині! Українці повстали проти окупації олігархів, які хотіли зробити їх рабами. Цей сценарій не пройде.

Я ще раз хочу наголосити: сепаратизм чи будь-які розмови про роз’єднання в Україні не пройдуть. Україна – єдина, сильна держава. І ми жодного метра нашої землі не віддамо. Якщо хтось буде мати такі наміри – повстане вся країна. Ми відвоюємо кожен метр! Я би дуже хотів, щоб мене почули і щоб українці сьогодні дотримувалися порядку. Є Божі закони, заповіді, є здоровий глузд. Щоб не піддавалися на провокації, щоб не було спроб мародерства, тому що бандити можуть скористатися нестабільною ситуацією, адже зараз в Україні є дуже відповідальний момент. Сьогодні ми є свідками народження нової держави. Це дуже складно, це муки, але це є наш шанс завтра гордитися своєю державою.

Надзвичайно важлива тверда і зрозуміла позиція громадських лідерів, представників церкви, представників органів місцевого самоврядування. Ті з них, хто має довіру громади – виходьте до людей, спілкуйтеся, пояснюйте людям ситуацію, щоб люди мали серце відкритим до добра і не було ненависті. Сьогодні дуже важливий момент в нашій історії. В єдності сила! Ми переможемо!», – сказав міський голова Андрій Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *