ОСТАННІ НОВИНИ

Російські вболівальники кричали українським біатлоністкам: промахніться, падайте

|

Олімпійська чемпіонка в естафеті Олена Підгрушна після фінішу заявила про те, що вболівальники на російському стадіоні поводилися неспортивно.

«Промовчати неможливо. Вперше в житті бачила таке, хоча зазвичай російські вболівальники добре підтримують українських спортсменів: на трасі і на трибунах. Завжди так само радіють і вболівають за нас, як і ми – за росіян. Сьогодні ми бачили, як російські вболівальники раділи промахам Валі Семеренко, як російські вболівальники кричали нам по трасі, згадуючи війну, як кричали «промахніться, падайте» і так далі. Я бігла і не вірила в те, що таке можуть кричати російські вболівальники. Це не ті люди, які виходять на трасу і вболівають за спорт. Ті крики і вигуки, які були на трасі просто не вкладаються в голові. Відмовляюся вірити в те, що росіяни так можуть. А це факт», – зазначила біатлоністка.

«Це почалося з першого етапу. Настільки важко було перенести. Російська сторона, навпаки, повинна підтримувати українців. Ти біжиш, тебе залишають сили, а тобі в спину кричать таке. Звичайно, деякі підтримували. Спасибі їм за це», – розповіла Валентина Семеренко в ефірі НТВ Плюс.

Нагадаємо, що в боротьбі за золоті нагороди жіночої естафети в Сочі збірна України здолала Росію і Норвегію.

Кореспондент

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *