ОСТАННІ НОВИНИ

Яроша поспішають вбити

|

Недруги лідера Правого сектору Дмитра Яроша воліли б бачити його мертвим. Так, сьогодні у статтю на Вікіпедії, в якій йдеться про біографію Дмитра Яроша були внесені правки, нібито активіст уже мертвий.

«Дмитро Ярош 21 лютого 2014 року, через 30 хвилин після свого виступу на сцені Майдану Незалежності, був вбитий у своєму автомобілі», – написав невідомий.

Правка була внесена близько 22.15 год й проіснувала всього лиш 4-5 хвилин. Утім така звістка швидко стала надбанням соцмереж, де користувачі почали обговорювати правда це чи фейк і кому це потрібно було. Потім статтю було повернуто до попереднього вигляду і закінчується оповідь про лідера Правого сектора, що він одружений та виховує доньок.

 скріншот з Вікіпедії

 

Нагадаємо, сьогодні ввечері Дмитро Ярош справді виступав зі сцени Майдану і заявив, що Правий сектор не погоджується на президентські вибори у грудні 2014 року.

«Правий сектор не складе зброї, поки не буде відставки Януковича. Всі винні, Захарченко, «Беркут», снайпери мають бути заарештовані. Правий сектор закликає до боротьби за українське майбутнє, ми готові взяти на себе відповідальність за подальше розгортання української революції», – заявив лідер Правого сектору Дмитро Ярош.

Фото: Газета по-українськи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *