ОСТАННІ НОВИНИ

Тіла загиблих львівських «беркутівців» вже добули з-під завалу

|

Учора, 20 лютого, у Львові стався вибух на базі спецпідрозділу «Беркут» на вул. Трускавецькій. В результаті цього загинуло два працівники спецпідрозділу «Беркут». Як стало відомо від активістів, які охороняють периметр, тіла загиблих і досі не забрали.

За словами очевидця, учора на місці події працювала оперативно-слідча група. Цілу добу загиблі пролежали під завалами стіни. Сьогодні на місці події працюють рятувальники.

Наразі відомо про двох загиблих під час вибуху.

Існує загалом кілька версій інциденту.

Активісти припускають, що вибух вчинений діями диверсійної групи, яка працює на території Львова.

Ще однією, найбільш вірогідною версією, є припущення про нещасний випадок.

Начебто вибух стався через те, що зброю, яка була на базі, намагалися знищити. Активісти припускають, що загиблі виконували вказівку керівництва, щоб зброя не дісталася повстанцям.

Офіційна версія слідства наразі не озвучена.

Активісти розповіли, що на місці інциденту були батьки одного із загиблих, вони опізнали свого сина.

Водночас, як повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк, активісти, які блокують частину спецпідрозділу «Беркут» на вулиці Трускавецькій, не допускають працівників міліції для проведення експертизи безпосередньо на місці вибуху.

«Ми хочемо домовитися, щоб активісти надали нам можливість оглянути місце вибуху. Поки що вони дозволили нам тільки оглянути літа загиблих. Ми зараз скоординуємо свої дії, щоб дали можливість оперативній групі повністю оглянути цей об’єкт, взяти проби і всі інші моменти. Ми  готові взяти декілька проб для проведення експертиз, які будуть зберігатися в належному місці належним чином. Проби будуть опечатані, щоб була можливість проведення експертизи і в нашому інституті, і в інших незалежних експертів. Тоді ми визначимося із ситуацією. На цей момент оглядаємо тільки тіла», – сказав він.

Гал-інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *