ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко закликала ЄС негайно ввести в дію санкції проти режиму

|

Донька лідера української опозиції Юлії Тимошенко Євгенія закликала Європейський Союз негайно ввести в дію санкції проти представників режиму Януковича, відповідальних за кровопролиття в Україні. Про це вона заявила під час зустрічей в Італії з Віце-президентом Європарламенту Джанні Піттеллою та Спікером Парламенту Італії Лаурою Болдріні, поінформувала Львівський портал прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщини». 

Є. Тимошенко переконана, що не можна зволікати.

«Часу для зволікань не залишилося. Я закликаю ЄС негайно розпочати процес імплементації санкцій. Головне зараз – припинити кровопролиття. Винні мають бути покарані», – сказала вона.

У свою чергу Джанні Пітелла та Лаура Болдріні заявили, що вони шоковані подіями в Україні та закликали режим Януковича якнайшвидше виконати досягнуті домовленості.

“Ми глибоко схвильовані подіями в Україні. Те, що відбулося, є неприпустимим”, – сказала Лаурі Болдріні, додавши, що європарламентарі будуть уважно слідкувати за виконанням досягнутих домовленостей.

Крім того, вона висловила підтримку і солідарність з Юлією Тимошенко.

“Ми в ЄС наполягаємо на негайному звільненні і повній політичній реабілітації Юлії Тимошенко”, – сказала Лаурі Болдріні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *