ОСТАННІ НОВИНИ

Усі пункти пропуску на українсько-польському кордоні розблоковано

|

Усі пункти пропуску на українсько-польському кордоні розблоковано. Державна прикордонна служба продовжує виконувати завдання щодо забезпечення недоторканності Державного кордону України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Протягом останньої доби забезпечено ритмічність пропуску через кордон пасажирів та вантажів і не допущено суттєвого скупчення автотранспорту.

У результаті проведених заходів спільно з органами місцевого самоврядування досягнуто домовленостей щодо розблокування автошляхів на під’їздах до усіх пунктів пропуску на українсько-польській ділянці кордону. Наразі усі пункти пропуску працюють у штатному режимі.

Головні зусилля Державної прикордонної служби зосереджені на реалізації заходів безпеки під час здійснення пропускних операцій.

Загалом за добу співробітники Держприкордонслужби виявили 133 правопорушення з прикордонних питань, 27 незаконних мігрантів, у 10 випадках запобігли переміщенню через кордон контрабанди на суму майже 60 тисяч гривень.  

Як стало відомо Львівському порталу, для зняття блокування пунктів пропуску, на місце подій виїжджали групи Львівських депутатів та народної самооборони. Людям котрі перекрили дороги на підїзді до ПП пояснили, що таке блокування не є в інтересах України.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *