ОСТАННІ НОВИНИ

ЄС вводить санкції проти представників режиму Януковича

|

Верховний представник Євросоюзу з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон заявила, що Рада міністрів закордонних справ країн ЄС прийняла рішення застосувати цільові санкції проти представників режиму Януковича. Про це вона заявила на прес-конференції після екстреної зустрічі Ради, інформує прес-служба об’єднаної опозиції «Батьківщини».

«У світлі внутрішньої ситуації (в Україні) ми прийняли рішення про необхідність застосувати цільові санкції. Ми просимо інстанції ЄС негайно розпочати підготовку реалізації цього», – сказала вона, додавши , що мова йде про заборону на в`їзд до країн ЄС та замороження активів відповідальним за застосування насильства. Крім того, Кетрін Ештон повідомила, що Євросоюз «призупиняє ліцензії на експорт обладнання, яке можуть використати для внутрішніх репресій».

«Ми шоковані тим, що зараз відбувається в Україні. Насильство має бути негайно припинено, а відповідальні за нього мають бути негайно притягнуті до відповідальності», – підкреслила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *