ОСТАННІ НОВИНИ

Вбито ще одного журналіста – 22-річного Ігоря Костенка

|

Сьогодні на Майдані вбили журналіста видання “Спортаналітика” Ігоря Костенка.

Як повідомляє видання SportAtlantic, біля Жовтневого палацу у Києві упізнали тіло одного із загиблих. Ним виявився 22-річний студент-географ Костенко, уродженець Тернопільської області.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у Києві протистояння між правоохоронцями і мітингувальниками загострилося. Снайпери почали розстрілювати людей на Майдані. За даними прес-служби ВО «Свобода», загинуло понад 60 осіб.

Адміністрація Президента і лідери опозиції звинуватили один одного у порушенні домовленості про перемир`я. В МВС заявили, що видало міліціонерам вогнепальну зброю, й вони мають право її застосовувати.

Департамент охорони здоров’я КМДА поінформував, що станом на 15.00 год 20 лютого за період з 18 лютого до закладів охорони здоров’я за медичною допомогою звернувся 551 учасник масових заходів, що відбуваються в центрі столиці. Госпіталізовано 332 осіб. Станом на 15.00 до бюро судово-медичної експертизи доставлено 67 трупів. З кінця листопада 2013, тобто з початку політичної кризи, в Україні потерпіли понад 167 журналістів.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *