ОСТАННІ НОВИНИ

Лише за сьогодні у Києві вбили вже понад 60 людей

|

Керівник медичної служби Штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Святослав Ханенко поінформував: за попередніми даними, охоронці режиму Януковича лише за сьогодні, 20 лютого, станом на 15:20 убили понад 60 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії.

Свободівець-керівник медичної служби Штабу національного спротиву зазначив:«За попередніми даними, охоронці режиму Януковича лише за сьогодні, 20 лютого 2014 року, станом на 15:20 убили понад 60 осіб. Посеред Европи, у серці столиці України Янукович влаштував криваву бійню – охоронці його антинародного режиму холоднокровно розстрілюють беззбройних людей. Застосовують звичайні бойові та бронебійні патрони, стріляють на враження у голову, шию, грудну клітину, живіт. Основні місця концентрації вбитих та поранених – на вулиці Інститутській, біля палацу Свободи (колишнього Жовтневого), готелю «Україна», на Михайлівській вулиці біля готелю «Козацький». Також тяжко поранено в шию медика-волонтерку.

Нам вдалося мобілізувати міську службу екстреної медичної допомоги. Карети швидкої мали великі проблеми з під’їздом до місць перебування поранених. На вулицях Інститутській і Мечникова озброєні охоронці режиму Януковича відкривали вогонь по колесах автомобілів. Крім того, вчора я вимагав від керівництва Міністерства охорони здоров’я та керівництва КМДА розгорнути польовий госпіталь для негайної допомоги пораненим на місці. Однак цю вимогу було проігноровано, що демонструє абсолютну неготовність до професійного реагування на надзвичайні обставини, небезпечні для життя людей».

«Спільними зусиллями з бригадами швидкої допомоги нам вдалося налагодити евакуацію поранених до лікувальних закладів. Наші мобільні бригади, медичні пункти та представники «Червоного хреста» надають допомогу постраждалим у зоні бойових дій. Кількість звернень по медичну допомогу надзвичайно швидко зростає, йде мобілізація медиків.

Сподіваюсь, уже всьому світові стало зрозуміло, що при владі в Україні – найжорстокіший тиран сучасности, і без жорстких санкцій щодо Януковича та його прихвоснів Україну чекають масштабне кровопролиття та гуманітарна катастрофа», – наголосив Святослав Ханенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *