ОСТАННІ НОВИНИ

Куди звертатись у Львові в разі небезпеки (телефони штабів)

|

Міський голова Львова Андрій Садовий закликає львів’ян зняти маски, аби не створювати напруження в місті. Також він просить батьків забрати з вулиць малолітніх хуліганів. Про це йдеться у зверненні мера до львів’ян.

«Всім, хто брав участь в нічних патрулях (добровольці Муніципальної дружини, священники, Самооборона, Автомайдан, Varta1, афганці, спортсмени та інші) велика подяка! Розслаблятись не можна. Очевидно, що реалізується чужий сценарій на дестабілізацію ситуацію у Львові. Відтак:

1. Батьки. Заберіть своїх малолітніх дітей з нічних вулиць! Я розумію їх емоції та гнів, але вони піддаються на провокації.

2. Львів’яни. Познімайте маски! Нам нема від кого ховатись в рідному місті. Всім дорослим чоловікам, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, звертайтесь до районних штабів з безпеки при адміністраціях. Нікому, крім нас самих, порядок і безпека у Львові не потрібні.

3. Останнє попередження власникам магазинів. Якщо сьогодні буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті. Доручу Муніципальній дружині сьогодні особливо ретельно проконтролювати цю ситуацію», – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Телефони штабів з безпеки з безпеки при адміністраціях:

Галицька РА – штаб району 098-862-25-29

Личаківська РА – черговий приймальні 032-254-62-06

Сихівська РА – черговий приймальні 032-254-64-02

Франківська РА – черговий приймальні 032-237-33-32

Шевченківська РА – черговий приймальні 032-252-17-67

Залізнична РА – черговий приймальні 032-295-82-40

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *