ОСТАННІ НОВИНИ

Агресивних малолітніх хлопців заслали до Львова громити усе підряд, аби зробити його беззахисним?

|

Євромайдан.Львів на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє про те, що неповнолітні хлопці, які розгулюють вулицями Львова продовжують зчиняти погроми приміщень ДАІ, міліції та прокуратури по другому колу.

«Усі знають, що після вчорашніх подій у Києві, а саме нападу Беркуту на Майдан, у Львові почалися масові погроми військових, міліції, прокуратури, СБУ та ДАІ.

З однієї сторони усі ці події мали певну логіку, адже не сприйняття людьми того, що міліція у Києві вбиває свій народ, породила протест проти міліції у Львові, який проявився у активних та радикальних діях» – повідомляють активісти Євромадану.Львів.

Вони інформують, що станом на сьогодні ці погроми продовжуються і їх вчиняють групи молодиків по 16-17 років, які ходять з дубинками та починають палити Львів. «Одні називаються Правим сектором, а інші називають себе звичайними львів`янами, яким набридло міліцейське свавілля. По факту невідомо хто ці молодики, та невідомо чи вони взагалі проживають у нашому місті», – зазначають львівські активісти.

Малолітні хлопці, за словами активістів Львівського Євромайдану, сьогодні пробували захопити університет МВС у Львові.

«Виклик по 102 та жоден райвідділ у Львові не працює, прокуратура так само ліквідована. Банальне ДТП з потерпілими чи вбивство – до Вас ніхто не приїде на виклик», – повідомляють активісти.

Вони також висувають версію, що до Львова заслали спеціальну групу молодиків, яка має ліквідувати у Львові міліцію, ДАІ та прокуратуру, щоб місто стало беззахисним перед злочинністю.

«Після цього у Львові розпочинається мародерство, грабежі та вбивства (при тому, що міліції у Львові нема, її ліквідували).

Через декілька тижнів після терору, Янукович оголосить у Львові надзвичайний стан в зв`язку з криміногенною ситуацією, після чого Львів буде закритою зоною, і в нього будуть введені війська з інших регіонів.

Зараз розробляється план, як можна протидіяти, щоб зупинити ці погроми, та відновити елементарну роботу міліції, про що ми повідомимо усіх завтра», – зазначають у Львівському Євромайдані.

Львівські активісти також вирішили надати кілька порад щодо того, як діяти станом на зараз:

«1) Не піддавайтеся на провокації та не приймайте ніяких участей у погромах у Львові. Повірте, спалили та пошкодили майна та структур досить багато.

2) Цікавтеся у своїх дітей, куди вони ходять та чим займаються у час, який проводять на вулиці, розкажіть їм про цю ситуацію.

3) Повідомте цю інформацію своїм рідним та друзям, усі мають розуміти, що відбувається та до чого це може призвести.

Завтра ми повідомимо, як можна долучитися до захисту Львова від тітушок, які займаються мародерством у місті і можуть спалити увесь Львів та потопити його в криміногені. Можливо тут приклало руку і ФСБ з Росії», – додали вони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *