ОСТАННІ НОВИНИ

Путін закликав Меркель жорстоко засудити дії екстремістів та підтримати Януковича

|

Президент РФ Володимир Путін закликав Захід жорстко засудити екстремістів від опозиції в Києві і відмовитися від звинувачень в адресу української влади. Про це він заявив у телефонній розмові з канцлером ФРН Ангелою Меркель, повідомляє ИТАР-ТАСС.

“Путін підкреслив важливість відмови західних країн від обвинувального ухилу щодо державного керівництва України, а також важливість жорсткого засудження опозиційних сил, винних в організації протиправних екстремістських і терористичних дій”, – відзначили в прес-службі Кремля

Президент Росії і канцлер ФРН відбувся в телефонній розмові висловилися за термінові заходи по нормалізації ситуації на Україні.

“У ході розмови лідери докладно обговорили драматичні події на Україні”, – зазначили в прес-службі.

“Президент і канцлер висловили найсерйознішу стурбованість різким загостренням внутрішнього протистояння, що призвели до численних людських жертв”,- підкреслюється в повідомленні.

“Путін і Меркель висловили спільну думку щодо необхідності прийняття термінових заходів з метою сприяння стабілізації обстановки на Україні”, – зазначили в Кремлі.

У прес-службі повідомили, що президент і канцлер домовилися продовжувати контакти з цього питання.

Про розмову з президентом Росії розповіла і сама Меркель. Виступаючи в Парижі, де вона перебуває з робочим візитом, канцлер, зокрема, повідомила, що “поінформувала” Путіна про майбутнє в четвер вранці візит до Києва міністра закордонних справ Франції Лорана Фабіуса, його німецького колеги Франка-Вальтера Штайнмайера, а також глави МЗС Польщі Радослава Сікорського.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *