ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі на Сихові патрулюватиме 80 добровольців

|

Районні адміністрації стануть координаційними штабами охорони Львова. Відтак, спільно з громадськими організаціями, депутатським корпусом, міліціонерами, підприємствами та організаціями організовують патрулювання міста вночі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, цієї ночі за дотриманням громадського порядку в найбільшому спальному мікрорайоні міста слідкуватимуть мобільні групи, які складаються із активістів громадських організацій, працівників підприємств, міліонерів та депутатів міської ради.

«Ми розділили район на 7 квадратів, де патрулюватимуть мобільні групи. Окремо також виділили Восьму міську клінічна лікарню. Загалом на нічну варту вийде близько 80 осіб, які будуть дислокуватись в комунальних підприємствах. Кожна група має 1-2 автомобілі.

Окрім того, в самій районній адміністрації також чергуватимуть активісти. В приймальній організують штаб, куди кожен керівник мобільної групи буде щогодини доповідати про ситуацію на вулицях», – зазначила Ірина Маруняк.

Вона також додала, що о 21:30 год для громадського патруля проведуть інструктаж та роздадуть жовті жилети з написами «Охорона міста», щоб ситуація була контрольованою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *