ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятьом постраждалим активістам видалили очі

|

Народні депутати України від ВО «Свобода» Ірина Сех, Олег Панькевич та Олег Осуховський відвідали поранених учасників спротиву, які зараз перебувають в київських лікарнях, зокрема, Олександрівській лікарні, обласній клінічній та 17-ій Київській міській клінічній лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО «Свобода». Свободівці поспілкувалися з керівництвом лікарень, медиками та пацієнтами, які потрапили сюди з різними пораненнями. Переважно в них черепно-мозкові травми, струси мозку, переломи, різані рани, вогнепальні поранення, проникаюче поранення черевної порожнини.

«В Олександрівській лікарні п’ятьом пацієнтам були змушені провести операції з видалення ока, – зазначила Ірина Сех. – Травмовані переважно молоді люди, 23-30 років».

За словами депутатів, у лікарнях не припиняється потік волонтерів, які хочуть допомогти постраждалим. «Стоїть черга автомобілів з продуктами, ліками, ковдрами. Час від часу люди запитують, де можна здати кров», – каже Ірина Сех.

У 17-й лікарні є 125 поранених майданівців, в Олександрівську поступило 42, зараз залишилося 17, в обласній клінічній – шестеро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *