ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники запевняють, що несуть вахту лише на кордонах України

|

Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України інформує, що прикордонники, котрі охороняють Державний кордон з країнами Європейського Союзу, знаходяться у місцях несення служби. Про це Львівському порталу повідомили у секторі з питань взаємодії зі ЗМІ Західного регіонального управління ДПСУ.

Окрім цього, прикордонники спростовують інформацію, що персонал залишить свої місця служби з метою переміщення в інші міста України.

«Основним завданням підрозділів Державної прикордонної служби України – є охорона Державного кордону», – зазначили військовослужбовці.

Як стало відомо Львівському порталу, сьогодні близько сотні активістів зібралися з пікетом під стінами Західного регіонального управління на вул Мечнікова та Львівського прикордонного загону на вул Личаківській. Мітингувальники закликали військовослужбовців не їхати до Києва, не застосовувати важкої техніки проти людей і стати на бік народу. До пікетувальників вийшли представники прикордонної служби та запевнили, що їхні військовослужбовці перебувають на своїх робочих місцях і до подій, які відбуваються в країні, вони жодним чином не долучаються.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *