ОСТАННІ НОВИНИ

30 військовослужбовців постраждали у Львові під час нападу на військову частину - МВС

|

У результаті нападу у Львові 18 лютого групи невідомих на військову частину № 4114 госпіталізовано 5 військовослужбовців внутрішніх військ. 30 військовослужбовців отримали травми різного ступеню тяжкості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

У бік військовослужбовців внутрішніх військ, радикально налаштовані люди, застосовували «коктейлі Молотова», бруківку та каміння, повідомили у міліції.

Навпроти виїзних воріт, з метою блокування виїзду з військової частини, побудовано барикади з підпалених автомобільних шин. Горить два контрольно-перепускних пункти частини.

В результаті протиправних дій госпіталізовано 5 військовослужбовців внутрішніх військ. 30 військовослужбовців отримали травми різного ступеню тяжкості.

Близько 1-ї години ночі зайнялося казармене приміщення, розташоване на другому поверсі однієї з будівель військової частини.

Станом на 6-ту годину ранку будівлю загасити не вдалося. Наразі особовий склад продовжує боротися з пожежею.

Розповсюджена у ЗМІ інформація щодо захоплення арсеналу зброї військової частини не відповідає дійсності. Зброя знаходиться на складі озброєння військової частини під охороної особового складу.

Фото: Людмила Томашевська, Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *