ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові активісти в захоплених машинах з «мигалками» патрулюють вулиці

|

«У Львові захопили міську ДАІ. Протестувальники захопили кілька авто. Увімкнули мигалки і поїхали “патрюлювати” вулиці міста. Про це нам повідомили слухачі. Без коментарів», написав на сторінці у Фейсбук ведучий Радіо Львівська хвиля Андрій Великий.

Загалом за сьогоднішню ніч львіські активісти захопили ЛОДА, ГУ МВС України у Львівській області, прокуратуру області, міське управління міліції, СБУ у Львівській області, військову частину, податкову та кілька районних управлінь міліції, зокрема Галицький, Франківський та Личаківський.

Під захопленими будівлями протестувальники розводили багаття, в якому спалювали документи, техніку, інші речі. Окрім того, кабінети, зали та холи у багатьох приміщеннях розтрощені вщент.

 

Також не пощастило автопарку СБУ. 15 автівок, припаркованих в подвір’ї, розгромлено повністю. Окрім того, активісти спалили три авто у внутрішньому дворі установи. Дещо більше поталанило обласній податковій. Можливо до збереження цілісного вигляду податкової приклався очільник ДПС Віталій Пекарчук, який вийшов до протестувальників з поясненнями і проханнями не трощити будівлю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *