ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради затвердили план роботи ради на перше півріччя 2014 року

|

Понад 80 питань налічує план роботи Львівської обласної ради, який депутати затвердили 18 лютого на черговому засіданні сесії Львівської обласної ради. «За» таке рішення проголосували 71 обласний обранець. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Зокрема, у першому півріччі депутати заслухають: звіт Львівської обласної державної адміністрації щодо стану фінансування та виконання обласних цільових програм у 2013 році; питання «Про виконання обласного бюджету Львівської області за 2013 рік у частині використання коштів на реалізацію обласних програм»; «Про обласний бюджет Львівської області на 2014 рік у частині фінансування обласних цільових програм та їх заходів»; «Про звіт Львівської обласної державної адміністрації щодо виконання у 2013 році Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2013 рік з макроекономічним прогнозом на 2014 – 2015 роки»; «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 році з макроекономічним прогнозом на 2014 – 2015 роки» тощо.

Також депутати планують внести зміни до Регіональної програми формування екологічної мережі Львівської області на 2007-2015 роки та до Регіональної програми розвитку заповідної справи у Львівській області на 2007-2020 роки.

На розгляд сесії обласної ради у першому півріччі будуть винесені питання про затвердження низки програм, серед них:

Програми з підтримки і функціонування діючих, відновлення закритих та будівництва нових дитячих закладів оздоровлення і відпочинку;

Програми розвитку туризму та курортів у Львівській області на 2014-2017 роки;

Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утримання автомобільних доріг;

Програми розвитку та оптимізації маршрутної мережі пасажирських автобусних перевезень у Львівській області;

Програми забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення жителів сільських районів Львівщини.

Разом з тим, депутати заслухають інформацію правоохоронних органів про стан законності у Львівській області, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *