ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів облради запрошують голосувати за відставку Сала з допомогою Автомайдану

|

Автомобільна сотня самооборони Майдану Львівщини учора відвідала депутатів Львівської обласної ради, які 11 лютого проігнорували голосування за відставку голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Сала. Активісти нагадали обранцям, що відвідувати сесійні засідання – їхній обов’язок перед громадою, інтереси якої вони поки що представляють.

Колона із 20 автомобілів та близько 23 людей впродовж дня, сьогодні, 17 лютого навідувались до місць офіційного працевлаштування депутатів-прогульників. Самооборонці намагались персонально запросити депутатів на заплановану на завтра – 18 лютого – сесію Львівської облради.

Акція стартувала від офісу позафракційного депутата Олександра Сендеги по вул.. Рубчака, 27 (Львівське відділення ГПУ «Полтавагазвидобування»). Однак, впродовж дня жодного із обранців на їхніх робочих місцях автомайданівці так і не виявили. Відтак, хлопці та дівчата обмежились попереджувальними плакатами-запрошеннями, які, з дозволу персоналу, залишили на дверях кабінетів посадовців. Також, перед будівлями установ, де числяться працевлаштованими депутати-прогульники, майданівці залишили кілька використаних автомобільних шин і попередили, що палити їх не збираються, але тільки цього разу…

«Ми готові допомогти депутатам виконати їхній обов’язок перед громадою. У автосотні вистачить бензину і натхнення аби доставити кожного прогульника на робоче місце у стінах обласної ради Львова у потрібний час, аби вони проголосували нарешті за відставку ставленика Януковича Олега  Сала» — заявив журналістам самооборонець Іван Спринський.

Відтак, хлопці запевнили присутніх на акції журналістів, що будуть відслідковувати, чи дослухаються депутати Львівщини до їхніх вимог. У випадку, якщо обранці знову проігнорують голосування за відставку Сала, навідуватимуться до них частіше, не виключено, що об’єктами пікетування стануть не тільки робочі місця, але й домівки та об’єкти бізнесу депутатів-прогульників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *