ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий передбачає гостру дискусію щодо подальшого використання територій на вул Озаркевича

|

Як розповів міський голова Львова, щодо подальшого використання приміщень на вул Озаркевича, 4а, потрібно провести дискусію. Відтак, мешканці спільно з фахівцями повинні визначити, як використовувати цей громадський простір. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Треба провести не одну дискусію, навіть гостру дискусію, щоб спільно визначити, що би на цій території найкраще пасувало для міста. Є дуже багато людей, які би хотіли в тій чи іншій мірі використати це для себе приватно: і мешканці, які там живуть, інші люди, а ми поставили в основу громадський простір. Ці приміщення треба буде привести до пуття – дещо зберегти, дещо перебудувати. Треба переговорити спільно з фахівцями з історичного середовища, бо сьогодні в Європі є прекрасні взірці, коли, наприклад, додається скло і якісно переформатовується та чи інша будівля. Я думаю, що ця вільна територія, яка є, буде як паркова зона, там має бути зона відпочинку», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий повідомляв, що на вул Озаркевича, 4а будівництва не буде. Будівлі перейдуть у власність міста і громада спільно вирішуватиме, як використовувати цей простір. Забудівельнику запропонують іншу територію.

Фото: Лесь Панчишин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *