ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські соцпрацівники «відверто» поговорять з дітьми-сиротами

|

Сьогодні, 17 лютого, працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з БФ «Салюс» розпочинають цикл тренінгових занять – «Відверта розмова» для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Перші заняття відбудуться о 15:00 і 16:00 год. у приміщенні Залізничної районної адміністрації (вул. Виговського, 34). Тренінги охоплять дітей різних вікових категорій (10-13, 13-15 років) та сприятимуть статевому вихованню дітей і підлітків, формуванню в них навичок, необхідних для підтримки репродуктивного здоров’я та особистої гігієни, запобіганню розповсюдження інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також забезпеченню відповідального ставлення до власного здоров’я.

«Враховуючи збільшення кількості випадків підліткової вагітності, постійне поширення захворювань, що передаються статевим шляхом та інші негативні явища, питання статевого виховання дітей і підлітків є надзвичайно важливим в наш час. Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування є одними з найбільш вразливих категорій населення, тому саме на них варто звернути особливу увагу.

Курс тренінгових занять, які ми розпочинаємо разом з БФ «Салюс» – це профілактична робота, найбільш суттєві результати якої будуть помітні вже в майбутньому; він дасть можливість дітям і підліткам навчитися як правильно поводити себе з представниками протилежної статі, з повагою ставитися до себе і до інших, а також сприяти формуванню навичок особистої гігієни та підтримання статевого здоров’я, що згодом допоможе попередити ряд негативних явищ поширених у суспільстві», – зазначив начальник відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрій Тибінка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *