ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівці відкриють критий скеледром

|

У п’ятницю, 21 лютого, відбудеться відкриття унікального спортивного об’єкту – першого у Західній Україні критого скелодрому «Бухта» на вул. Сяйво, 12 (в руїнах керамічного заводу).

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Скеледером створений завдяки спільній мрії кількох людей і бажанню тренуватись не лише на болдерінговому, а й на високому стенді. Об’єкт профінансований виключно коштом спортсменів. Ми пройшли довгий шлях, поки змогли реалізувати все те, про що мріяли і у цьому нам допомагало багато людей. Тепер ми можемо поділитися з вами отриманим результатом. Також запрошуємо спробувати себе у скелелазінні журналістів і жителів міста», – зазначили організатори.

Найбільший критий скалодром у Західній Україні загальною площею 700 м2, складається з болдерінгового стенду площею 300 м2 та двох великих кампусбордів загальною площею 400 м2 і висотою 14 м, які допоможуть досвідченим скелелазам покращити свій рівень. Стенд містить карниз та різноманітні площини, в тому числі від’ємні та площини з 45°-ним нависанням, що задовольнить потреби і початківців, які лише знайомляться зі скелелазінням, і досвідчених спортсменів. Окрім того, на стенді є 2 роздягалки , величезна відпочинкова зона на другому поверсі, кімната для гостей і багато простору для ідей та спілкування.

Для пробного подолання штучної скелі при собі мати кросівки (або босоніж), і зручні штани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *