ОСТАННІ НОВИНИ

Легендарний саксофоніст Чарльз Ллойд заграє на сцені Alfa Jazz Fest

|

Поціновувачі джазу з усієї країни зможуть насолодитись грою видатного американського саксофоніста та його оркестру на цьогорічному джазовому фестивалі. Він вперше відвідає Україну і стане одним із хедлайнерів фестивалю. Цього року фестиваль відбудеться 12-15 червня, поінформували Львівський портал у прес-службі Львівської міської ради.

На початку своєї кар’єри Чарльз Ллойд займався синтезом етнічної та джазової музики. Так званий етно-джазовий Charles Lloyd Quartet був одним із найпопулярніших тодішніх колективів. Вони багато виступали поряд із провідними поп- та рок-гуртами 60-х років. Їхні записи продавались шаленими темпами.

Останній склад квартету – один із найвпливовіших сучасних джазових колективів. Учасниками його є піаніст Джейсон Моран, контрабасист Рубен Роджерс і барабанщик Ерік Харланд.

Торік американський тенор-, альт-саксофоніст і флейтист відзначив свій 75-річний ювілей.

Нагадаємо, що Alfa Jazz Fest уже встиг познайомити львівських слухачів із такими всесвітніми музикантами, як Боббі МакФеррін, Ел Ді Меола, Чарлі Хейден, Нільс Ландгрен, Джон Маклафлін та з іншими відомими виконавцями джазу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *