ОСТАННІ НОВИНИ

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» має нового директора

|

Сьогодні, 13 лютого, міський голова Львова представив колективу ЛКП «Залізничнетеплоенерго» нового керівника Віктора Пушкарьова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

До призначення на посаду керівника ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віктор Пушкарьов працював заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Перед тим працював директором з виробництва ВАТ «Жидачівський ЦПК», директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики №1, електрогазозварювальником цього ж підприємства.

«Це справжня людина. Він ставить перед собою ціль і досягає її. Він працездатна і працелюбна людина. На підприємстві виріс від зварника до директора підприємства. Вміє налагодити контакти з колективом. Проявив себе тільки з хорошої сторони», – розповів колишній технічний директор ВАТ «Жидачівський ЦПК» Олександр Телетков.

За освітою Віктор Пушкарьов – інженер-хімік-технолог, закінчив НТУУ «Київська політехніка».

«Віктор Пушкарьов має великий досвід роботи. Працював з великими колективами. Знаю, що в житті йому доводилось вирішувати складні питання, як управлінця, так і інженера, адже він впроваджував великі технічні проекти. Має досвід управлінця, інженера, знає, як керувати фінансами та як працює теплопостачальна сфера», – зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *