ОСТАННІ НОВИНИ

Майдан вважає неприйнятними умови закону про амністію

|

Заяви прокурора Києва про необхідність звільнити Майдан Незалежності для виконання закону про амністію спрямовані на зрив мирного шляху врегулювання кризи. Про це йдеться у заяві Штабу національного опору, яким своєму розпорядженні «Коментарі».

У Штабі вважають, що перелік вулиць і будівель, який сьогодні оприлюднив прокурор Києва, як умову для застосування закону про амністію учасників акцій протесту, суперечить самому закону.

«Такі заяви є провокацією. Вони підривають процес зняття конфлікту і напруги в суспільстві та спрямовані на зрив мирного врегулювання ситуації», – переконані у Штабі.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні прокурор Києва Микола Бескишкий заявив, що для набрання чинності закону про амністію учасників протестних акцій необхідно звільнити будівлю КМДА, а також очистити від барикад всі центральні вулиці та площі столиці.

Зокрема, протестувальникам висувають умову розблокувати 9 вулиць міста: Грушевського, Городецького, Хрещатик, Інститутську, Трьохсвятительську, Володимирський узвіз, Прорізну, Заньковецької та Майдан Незалежності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *