ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни заборгували понад 44 млн грн. за комунальні послуги

|

На початок лютого львів’яни заборгували за житлово-комунальні послуги 44 млн 170 тис грн. За інформацією департаменту економічної політики, третина мешканців у січні скоротила свої борги, однак понад 60% – наростила, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР

У місті є 620 боржників, які не здійснювали оплати за ЖКП у 2013 році. Загальна сума їхнього боргу становить понад 5 млн грн. Водночас понад 3,5 тис мешканців мають заборгованість більше 3 тис грн., і загалом вони заборгували 33 млн грн.

Найбільшу суму заборгованості за житлово-комунальні послуги погасили мешканці, які проживають у Личаківському районі. Понад 19 тис грн. боржник виплатив після того, як дізнався, що квартиру можуть виставити на аукціон. Загалом у січні цього року третина мешканців-боржників зменшила суми непроплат, проте понад 60% її наростили.

Відтак, Львівська міська рада звертається до мешканців із проханням вчасно та в повному обсязі здійснювати оплату житлово-комунальних послуг, що дозволить ефективно працювати комунальним підприємствам, які їх надають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *