ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця замінює Hyundai на звичайні поїзди

|

Возити пасажирів, що раніше користувалися поїздами «Інтерсіті+», будуть звичайні поїзди зі звичайними локомотивами.

Як повідомили у прес-службі «Укрзалізниці», з 12 лютого на маршрутах курсування поїздів «Інтерсіті+» будуть поїзди, сформовані з пасажирських вагонів з локомотивною тягою. Дана міра, стверджують в «Укрзалізниці», є тимчасовою і пов´язана з проведенням техогляду поїздів виробництва Hyundai Rotem за участю корейських фахівців.

У зв´язку з тимчасовою зміною категорії рухомого складу пасажирам, які придбали квитки на потяги «Інтерсіті+» і планують здійснити поїздку, буде повернена різниця вартості проїзду. У разі відмови від поїздки вартість квитка буде відшкодовано повністю. Для цього пасажирам потрібно звернутися в залізничні каси вокзалів.

Нагадаємо, потяги класу «Інтерсіті+» з´явилися в Україні напередодні Євро-2012 і в перший рік експлуатації прославилися частими поломками.

Також нагадаємо, що екс-віце-прем´єр Борис Колесніков стверджує, що 70% провини за поломки поїздів Hyundai лежать на керівництві «Укрзалізниці». Крім того, він упевнений, що проти корейських поїздів була розгорнута широка інформаційна кампанія, яка мала замовний характер.

Фото: Наталя Ільїна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *