ОСТАННІ НОВИНИ

Вздовж траси Львів – Краковець «роздерибанили» гектар землі

|

На Львівщині міліція викрила факти незаконної передачі у власність п’яти земельних ділянок уздовж міжнародної траси Львів – Краковець, вартістю майже два мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області викрили факти незаконної передачі у власність п’яти земельних ділянок уздовж міжнародної траси Львів – Краковець.

Оперативники встановили, що майже гектар землі передано у власність громадянам для обслуговування житлових будинків. Фактично ж земельні ділянки перебували у власності місцевого лісогосподарського підприємства за межами населеного пункту і відчуження яких є порушенням вимог Земельного Кодексу України.

Загальна сума заподіяної шкоди становить 1,7 мільйона гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) КК України.

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або без такого.

Міліціянти встановлюють усіх посадових осіб причетних до видачі та погодження технічної документації на незаконно виділені земельні ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *