ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонери з Червонограда знайшли злодія аж у Дніпропетровську

|

Червоноградські оперативники затримали у Дніпропетровську 25-річного  зловмисника, який у 2013 році пограбував 35-річного мешканця міста Червонограда. До цього часу чоловік  переховувався від слідства.

Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області. 

Так, 18 серпня 2013 року зловмисник разом з 35-річним місцевим жителем, з яким вони познайомилися напередодні, знаходились поблизу одного з кафе-барів міста Червонограда. Чоловіки перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вели між собою розмову. Зловмисник побачив на шиї свого співрозмовника золотий ланцюжок зі золотою підвіскою та вирішив ним заволодіти.

«Зловмисник раптово наніс удар рукою по голові своєму співрозмовнику, після чого зірвав ланцюжок з шиї. Грабіжник завдав матеріальних збитків на суму понад 8 тисяч гривень», – повідомив  перший заступник начальника Червоноградського МВ майор міліції Віктор Базюк.

За цим фактом слідчі відділення Червоноградського МВ відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Чоловік розкаявся у вчиненому ним злочині та відшкодував завдану матеріальну шкоду потерпілому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *