ОСТАННІ НОВИНИ

Гриценко назвав "ширку" Партії регіонів і "Батьківщини" "тестом на зраду"

|

Позафракційний народний депутат Анатолій Гриценко, який нещодавно вийшов із фракції “Батьківщини”, заявив, що можливий “коаліційний уряд – тест на зраду”, пише ТСН.

“Опозиціонер, приміром Яценюк, приймає пропозицію Януковича і очолює новий уряд. Уся опозиція, або одна-дві її фракції починають дружно голосувати з ПР у режимі широкої коаліції – “ширки” (таке траплялося, у 2009-му, не забули)”, – припускає Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Далі нардеп прогнозує про два можливі сценарії розвитку подій.

“1) Відповідальне рішення в інтересах країни, аби провести реформи, здолати економічну катастрофу, запровадити європейські стандарти і цінності, захистити права і свободи людей, виконати вимоги Майдану і дати врешті країні спокій? Чи:

2) Яскравий опозиційно-європейський фейс на чолі уряду Путіна-Януковича, аби консенсусно освятити зговір Банкової з Кремлем і олігархатом по сповзанню країни до Євразійських проектів і дальшому самозбагаченню “акціонерів” – по суті зрада Майдану?”, – зазначив Гриценко.

Політик запропонував “тест для перевірки – простий і надійний на 100%”. “На першому засіданні нового уряду приймається ключове рішення, яке реалізується негайно – протягом тижня Україна підписує Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Тим самим ставить жирну крапку на всіх прожектах Кремля, відкриває для країни і для кожної людини позитивну перспективу. Європа до підписання Угоди готова – хоч завтра, слово за Україною!”, – роздумує Гриценко.

У нардепа є відповідь на питання, якщо протягом тижня новий уряд не підпише Угоди з ЄС. “Тоді з ним усе ясно: фейс опозиційно-європейський, а нутро олігархічно-євразійське.

Тоді це зрада! Значить, тоді Майдану доведеться і цей уряд знести – логічно?”, – припускає політик.

Нагадаємо, влада запропонувала Арсенію Яценюку очолити уряд замість Миколи Азарова, але той не погодився.

Нині опозиційні фракції у Верховній Раді активно готують проекти змін до Конституції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *