ОСТАННІ НОВИНИ

Погода на завтра: від – 4 до +18, дощ, туман та ожеледь

|

У середу, 12 лютого, на заході України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Як повідомляє Гідрометцентр температура повітря вночі +1…-4 градуси, вдень +4…+9 градусів; у Закарпатті вночі +1…+6 градусів, вдень +9…+14 градусів.

У Карпатах місцями дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі +1…-4 градуси, вдень +2…+7 градусів.

У Моршині місцями дощ, температура вночі -1…+1 градус, удень +6…+8 градусів. У Трускавці місцями дощ, температура вночі 0…+2 градуси, вдень +7…+9 градусів. У Сваляві місцями дощ, температура вночі +3…+5 градусів, вдень +11…+13 градусів.

В Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вранці і вдень місцями невеликий дощ, уночі й у першій половині дня подекуди туман, вітер південний, 5-10 м/с, температура повітря вночі 0…+2 градуси, вдень +5…+7

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вранці і вдень місцями невеликий дощ, уночі й у першій половині дня подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 градуси, вдень +2…+8 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі та в першій половині дня подекуди туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 градуси, вдень +3…+9 градусів. На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, місцями туман, на дорогах подекуди ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 градуси, вдень +1…+7 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, уночі й у першій половині дня місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…+7 градусів, вдень +7…+12 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, уночі й у першій половині дня місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…+6 градусів, вдень +13…+18 градусів.

У Ялті без опадів, температура вночі +5…+7 градусів, вдень +12…+14 градусів.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *