ОСТАННІ НОВИНИ

Свідок нападу на журналіста перевтілилась у матір солдата?

|

Близько 20 жінок у футболках з написом «солдатські матері» прийшли на вул. Грушевського в Києві з боку міліції і прибрали хрести, які поставили мітингувальники. Про це Українській правді повідомляє журналіст з місця події.

«Жінки в білих футболках, одягнених на куртки і з пакетами Партії регіонів спустились по Грушевського до барикад. Кордон міліції на Грушевського їх пропустив», – повідомляє журналіст.

«Вони підійшли і розібрали хрести, які тут стояли, та розтягнули плакати «Солдатські матері за захисників вітчизни. Кажуть – не ставте хрести живим людям», – повідомила кореспондент.

Жінки і священик, який також з ними прийшов, перебувають в «буферній зоні».

Цікаво, що одна з жінок надзвичайно схожа на ту, з котрою 29 січня в Маріїнському парку розмовляв журналіст Громадського ТВ, і на якого напали й відібрали техніку «тітушки».

 

Як повідомляв Львівський портал, напад на Богдана Кутєпова стався в прямому ефірі. Журналіст висвітлював події, які відбуваються у Маріїнському парку, де збираються прихильники Віктора Януковича.

Під час прямого ефіру в кореспондента Громадського ТВ спочатку вимагали посвідчення. Коли ж він продемонстрував акредитацію до ВРУ, невідомі відібрали документ й почали грубо йому погрожувати та штовхати. Згодом «гопніки» відібрали Айпед, через який і велась трансляція.

Лише після дзвінка зі студії каналу до коменданта Антимайдану техніку журналісту повернули. Вона загадковим способом знайшлась, як така, що буцімто була загублена.

Додамо, що 8 лютого, знову ж таки дуже подібна жіночка йшла з іншими активістами з Антимайдану прибирати барикади на Євромадані.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *