ОСТАННІ НОВИНИ

У МВС не розслідують справу про викрадення Булатова, а очорняють його

|

У МВС заявляють, що напередодні свого зникнення активіст автомайдану Дмитро Булатов придбав за 28 тис. грн. комп`ютер.

Про це заявив заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров на брифінгу в понеділок у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

“Напередодні свого зникнення 21 січня громадянин Булатов придбав у магазині комп`ютерної техніки дорогий ноутбук Apple за 28 тисяч гривень. За даними, він розрахувався кредитною карткою, на яку надходили пожертвування в підтримку Автомайдана”, – розповів Татаров.

Через 2 дня після зникнення Булатова 24 числа, за словами Татарова, “пройшов розрахунок цією же карткою в інтернет-магазині за завантаження музики”.

За його словами, у цей час слідство встановлює, у якому місці перебував пристрій, на який завантажувалися кошти, а також звідки й де проводилася відповідна закупівля.

Тим часом, ніякої інформації про те, хто викрав Булатова, у МВС не повідомили.

У свою чергу в коментарі “Українській правді” Дмитро Булатов підтвердив покупку комп`ютера, але при цьому підкреслив, що “на карту Приват надходили не тільки пожертвування”.

“Комп`ютер був куплений. Це правда. Але на карту Приват надходили не тільки пожертвування. У мене чимало своїх надходжень. І до й під час революції. Я комерсант”, – підкреслив він.

“Більше того, я розраховувався цією картою у Фейсбуці, Портмоне, купував квитки й багато чого іншого. Це відбувалося багато місяців, і я завжди активно користувався картою. Задовго до 1 грудня. На карту надходили в основному МОЇ кошти”, – пояснив він.

“З моєї карти Приват Банку відбувалися останні платежі 22 січня 2014 р. Про що кажуть банківські виписки. На теперішній момент украдена викрадачами карта заблокована, а працює карта, у якій змінені пін код і всі можливі паролі доступу в електронну систему платежів”, – також пояснив Булатов.

Відповідаючи на запитання про обвинувачення про iTunes, Булатов заявив:

“Ніяких покупок в iTunes я не робив. Це брєд й фейк. Перерахування 22 січня 2014 р. зможуть підтвердити активісти Автомайдана. Я перераховував гроші активістам. Є підтвердження”, – сказав він.

“Мобільний у мене пропав одразу, як мене забрали. Практично на розі вул. Маяковського й Закревского”, – також заявив він.

Як відомо, уперше інформація про те, що Булатов нібито використовував iTunes у дні, коли був викрадений, з`явилася у видання, яке контролює перший заступник голови АП Андрій Портнов.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *