ОСТАННІ НОВИНИ

Троє людей отруїлися чадним газом на Львівщині за вихідні

|

Протягом вихідних у Львівській області зафіксовано три випадки отруєння чадним газом. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

8 лютого, об 11.16, у Львові, в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Коперника отруїлася 41-річна жінка. Потерпілу в стані середнього ступеня важкості було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні. Після проходження барокамери постраждала у задовільному стані відпущена додому. Попередня причина події – порушення правил експлуатації газової колонки.

Наступного дня, 9 лютого,  о 15.10, в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку на проспекті Червоної Калини у Львові отруївся 23-річний хлопець. Потерпілого в важкому стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської обласної клінічної лікарні. Попередня причина події – порушення правил експлуатації газової колонки.

Того ж дня від чадного газу постраждав 17-річний юнак у селі Струтин Золочівського району. Потерпілого в важкому стані було госпіталізовано до реанімаційного відділення Золочівської центральної районної лікарні.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *