ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко викликав Януковича на дебати на Майдані

|

Лідер партії УДАР Віталій Кличко закликає президента Віктора Януковича влаштувати публічні дебати на Майдані.

Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, про це Кличко заявив, виступаючи на Майдані Незалежності.

За словами Кличка, під час переговорів Янукович запропонував йому взяти участь у публічних дебатах.

«Віталій, я викликаю тебе на публічні дебати. Я без роздумів відповів йому: «Так!», але запросив в наступну неділю на Майдан, щоб Янукович почув, що про нього думають», – розповів Кличко.

Водночас, як повідомляє Українська правда, Кличко також зазначив: “Від нас очікують певних кроків. Хочу оголосити, що ми маємо робити”.

“Перше – самооборона має працювати у кожному місті, містечку, районі. На Майдані є  намет, де можна записатися до лав самооборони. Звертайтесь, записуйтесь”, – зазначив Кличко.

“Друге – акція “Не бійся, ти українець” стає масовою. Нас підтримують дипломати, по областях міліція переходить на бік народу. Щоб показати, що нас – мільйони – давайте вивісимо прапори України, стрічки і покажемо, що ми підтримуємо майбутнє України і за це боремося”, – додав він.

“Третє – влада довела країну до економічної катастрофи. Відповісти на такі дії може лише всеукраїнський страйк. Він має пройти масово. 13 лютого об 11:00 кожен з вас має на одну годину вийти на вулицю, під ОДА, з прапорами і сказати “Не бійся”, – закликав Кличко.

Також він закликав створювати ініціативні групи з підтримки всеукраїнського страйку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *