ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілих від вибуху в Будинку профспілок охороняють від міліції

|

Підрозділ ветеранів Афганістану протистоїть міліції, яка може заарештувати Романа Дзвінського та Назара Держило, потерпілих від вибуху в Будинку профспілок.

Про це повідомив радник з питань громадської безпеки Штабу національного спротиву Анатолій Ведмідь, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Окрім того, за інформацією 5 каналу, в лікарнях №17 та №7 чергуватимуть депутати від опозиції, щоб не допустити арешту.

У обох постраждалих є адвокати, які зможуть поспілкуватися з хлопцями, коли ті прийдуть до тями.

Зі свого боку, в МВС заперечують, що намагаються вивезти потерпілих із лікарні, зазначаючи, що міліціонери перебувають у лікарні для того, щоб опитати лікарів, а також самих потерпілих, коли на це буде отримано дозвіл медиків.
 
За даними 5 каналу станом на 21.00 постраждалому від вибуху мешканцю Львівщини Роману Дзвінському, що знаходиться в 17 лікарні, зробили операцію. Йому відірвало ліву кисть та частину пальців на правій руці. На час візиту депутатів ввечері в четвер він був непритомний.

Назар Держило перебуває в 7 лікарні. У нього роздроблене обличчя, великі проблеми зі щелепою та очима. Лікарі намагаються врятувати йому око та зберегти зір.

Вже встановлено зв`язок з родичами потерпілих і ті їдуть до Києва.

Окрім того, є домовленість з дипломатами, що коли хлопці будуть транспортабельними, їх відправлять на лікування за кордон.

Як відомо, 2 людини постраждали внаслідок вибуху 6 лютого в Будинку профспілок.

Вибухівку підкинули близько 9:00 під виглядом ліків.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *