ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на заході України хмарно з проясненнями

|

Завтра, 7 лютого, на заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, у Закарпатті невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1 … -6 градусів, на Закарпатті близько 0 градусів, вдень +1 … +7 градусів, повідомляє Гідрометцентр.

У Карпатах невеликий мокрий сніг, температура повітря вночі -3 … -8 градусів, вдень -1 … +4 градуси.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі -3 … -5 градусів, удень +3 … +5 градусів. У Трускавці без істотних опадів, температура вночі -3 … -5 градусів, удень +3 … +5 градусів. У Сваляві вночі невеликий мокрий сніг, вдень невеликий дощ, температура вночі -1 … -3 градуси, вдень +3 … +5 градусів.

У Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2 … -4 градуси, вдень +1 … +3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Чернігівській і Сумській областях удень невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1 … -6 градусів,

у Сумській області -7 … -12 градусів, удень -2 … +3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2 … -7 градусів, вдень +2 … -3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вдень у Харківській області невеликий сніг; вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7 … -12 градусів, вдень +1 … -5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1 … -7 градусів, удень -2 … +3 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5 … -10 градусів, у степовій частині до -12 градусів, удень -2 … +3 градуси, на півдні Криму до +6 градусів. У Ялті без опадів, температура вночі -1 … +1 градус, удень +3 … +5 градусів.

«Українські новини»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *