ОСТАННІ НОВИНИ

Побитий львівський фотограф перебуває в тяжкому стані у лікарні

|

Через тяжкий фізичний стан львівський фотограф Мар`ян Гаврилів залишається в Олександрівській лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у Комітеті майдану Львівщини.

У лікарні львівський фотограф написав до українського народу листа про суспільно-політичну ситуацію, яка склалась в країні. Цей лист він передав активістам Майдану через близьку людину. Текс листа подаємо без змін: 

«Я так розумію, що висвітлювати правдиву ситуацію, яка склалася в останній час в державі – протизаконно. Журналістів, фотографів б’ють, стріляють та катують, інкримінують їм масові заворушення, погроми, бунти.

Я потрапив під репресивну машину держави, яка обмежує людям право на свободу слова та мирні зібрання. Не шкодую. Я не перший і, прикро, – не останній.

Я чітко усвідомлюю свою роль в суспільстві і розбудові нової, не кримінальної держави, країни з великої літери Україна.

Тут нас багато з різних куточків України: робітник з Дніпропетровська Дмитро, журналіст і маркетолог Ігор – з Києва, Андрій маркетолог з Києва, зубний протезист Андрій з Комарного, що на Львівщині і багато інших.

Вся Україна повстала проти режиму насильства і бандитизму, проти свавілля влади.

Я фотограф фрілансер, поїхав на Майдан висвітлювати події об’єднання України, яка стає на ноги, піднімає голову, про Михайла Гаврилюка – як нескореного козака.

Звертаюсь до всіх громадян України, а особливо – до галичан: не сидіти в теплих квартирах перед телевізором, а виходити на Майдани своїх міст і їхати на головний Майдан в Києві, виборювати своє право жити у вільній, справді незалежній державі. У мене теж є синочок і я хочу, щоб він, як і всі інші, жив у вільній, прекрасній державі і тому я поїхав на Майдан.

 

Дякую усім моїм друзям у Львові та Києві з усієї України, а також – з-за кордону, усім добрим людям доброї волі, ЗМІ за підтримку і допомогу, і за те, що не забуваєте нікого і мене, зокрема».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *