ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком схвалив бюджет Львова на 2014 рік

|

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради схвалив бюджет міста на 2014 рік. Завтра його винесуть на розгляд пленарного засідання сесії міськради. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами директора департаменту фінансової політики Олега Іщука, бюджет сформовано відповідно до основних показників. Особливостями цьогорічного бюджету є збільшення заробітної плати працівникам першого тарифного розряду на 5,9% і зростання мінімальної заробітної плати на 8,1%. Другий параметр – зниження цін на тепло для бюджетних установ.

Відтак, загальний обсяг доходів міського бюджету м. Львова на 2014 рік складає 2 млрд 911 млн 894 тис грн.

Обсяг доходів загального фонду міського бюджету м. Львова схвалили в сумі 2 млрд 528млн 909 тис. грн., спеціального фонду міського бюджету м. Львова – 382 млн 984,8 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку – 275 млн 245 тис. грн.

Загальний обсяг видатків міського бюджету м. Львова на 2014 рік схвалили в сумі 2 млрд 983 млн 784 тис. грн., у тому числі обсяг видатків загального фонду бюджету в сумі 2 млрд 523 тис 931 тис. грн. та видатків спеціального фонду бюджету в сумі 459 млн 853,5 тис. грн., з них бюджету розвитку – 352 млн 123,7 тис. грн..

«Всі ті гарантії, які місто надавало комунальним підприємствам за позиками, ми практично включили в бюджет розвитку. Це запозичення ЛКП «Львівавтодор», ЛКП «Львівелектротранс» та ЛКП «Львівтеплоенерго» у ЄБРР.

В бюджеті розвитку враховані всі ті платіжки, які в кінці року казначейство повернуло невиконаними. Це більше 40 млн грн. Окрім того, завтра на сесії з прийняттям бюджету уможливлять стовідсоткове покриття коштів на снігоприбиральну техніку, яка вже давно мала бути придбана», – сказав Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики. 

«Проект бюджету, який підготовлений виконкомом і сьогодні схвалений, опрацьований бюджетними комісіями, він максимально збалансований. Цей бюджет дасть місту змогу нормально пройти цей непростий рік, враховуючи дуже багато ризиків», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *